Industri og Skipselektro AS

Spar tusenvis av kroner med StrømKontroll™

Norske Futurehome møter de nye strømprisene med en komplett pakke for kontroll og oversikt over strømforbruket ditt. Dette kalles StrømKontroll™. Det har aldri vært enklere å spare strøm.

futurehome app på smartphone

Juster lastene og unngå strømtopper

StrømKontroll™ justerer de største lastene, de som koster deg mest gjennom året, som oppvarming og varmtvann. Løsningen er koblet til AMS-måleren din, og tilpasser strømforbruket ditt etter prissvingningene gjennom døgnet.

På denne måten unngår du kostbare strømtopper, og du reduserer strømregningen din med flere tusenlapper i året.

Enova-støtte på StrømKontroll™ og elbillader

  • Med dagens strømpriser tar det enda kortere tid å tjene inn investeringene du gjør for strømsparing, og i tillegg kan du få Enova-støtte til mange av tiltakene. 
  • StrømKontroll™ kvalifiserer til hele 35 % støtte, og det samme gjør installasjon av elbillader når du får dette gjort sammen med Futurehome sin StrømKontroll™.
  • For å hjelpe deg med å få alt på plass innen rimelig tid, har elbilladerstøtten på 35 % tilbakevirkende kraft i 20 måneder. 
  • Enova-støtte for elbillader er en del av Enova sin støtte for smart strømstyring. 


Samler dine eksisterende smarthusløsninger

Det er enkelt, trygt og ikke minst smart å styre smarthuset med Futurehome. Her kan du samle alle dine smarte enheter under ett system – enkelt og praktisk!

Våre montører ser daglig eksempler på boliger hvor antallet smarthusprodukter har vokst seg stort og uoversiktlig. Det skal ikke være nødvendig med mer enn ett sted, én kontrollenhet og én app for å styre alt som skjer i hjemmet ditt.

Den nye kontrollenheten (kalt smarthub) fra Futurehome gjør dette, og lar deg enkelt betjene alle smarte enheter med Futurehome-appen. 

Du kan lese mer om appen i neste avsnitt. Dette er en brukervennlig løsning som gir deg full kontroll og oversikt. Et smarthus skal jo spare deg for penger, tid og bry, ikke gi deg en mer komplisert hverdag.

Strømkontroll pakke fra FutureHome

Med StrømKontroll™ får du kontroll over de store lastene i hjemmet ditt. Inkludert i pakken er styring for varmtvannsberederen og gulvvarmen.

Dette får du med StrømKontroll™

Startpakken består av fire produkter som alle hjelper deg med å få kontroll på strømtoppene, og lar deg enkelt redusere strømforbruket.

Smarthub

Hjernen og hjertet i det smarte hjemmet. Smarthuben kobler sammen alle de smarte produktene i hjemmet ditt. Dette er huben som muliggjør energismarte hjem.

HAN-Sensor

HAN-sensoren måler strømforbruket ditt i sanntid, samtidig som den gir historisk data. Husk å ringe nettselskapet for å åpne HAN-porten før installasjon.

Termostat 

Termostaten lar deg styre varmen i hjemmet ditt, både fra termostaten og fra appen. Med et tidløst design, som passer rett inn i norske veggbokser, hjelper termostaten deg med å styre varmen på en smart måte.

16A relé

Med 16A relé kan du enkelt styre varmtvannsberederen din slik at den ikke varmer opp vannet når det er dyrest strøm. Reléet kan også brukes til brytere eller lignende.


Enkel betjening med Futurehome-appen

Med Strømkontroll™ installert vil hele styringen av boligen være automatisert, og du slipper å løfte en finger for å spare strøm og penger. Likevel har du alle muligheter i Futurehome-appen til å overvåke og styre de ulike områdene og smarte enhetene i boligen. 

Appen installerer du på telefonen, og dermed har du boligens kontrollpanel med deg enten du er hjemme, på jobb eller på reise. Her kan du styre lysene, regulere solskjerming, endre ønsket temperatur og så videre. Du får også oversikt over smarte alarmer og sensorer, og vet til enhver tid hva som foregår i ditt hjem.

Last ned Futurehome-appen her

smarthus app fra futurehome

Last ned Futurehome-appen her

Med Smarthus-appen kan du kontrollere hjemmet ditt intuitivt. Fra elektroniske låser til varme og belysning. Appen kan lastes ned gratis fra App Store og Google Play.

Trygghet og sikkerhet med Futurehome

På toppen av det hele kan Futurehome tilby det du trenger av sikkerhetsprodukter. De mest populære er smarte røykvarslere og en sensor som varsler om vannlekkasjer.

Bli tidlig varslet om brann

Futurehome sin smarte røykvarsler kan oppdage og varsle om branntilløp hele to timer før en tradisjonell røykvarsler. Dette er ekstremt nyttig når vi vet at hvert sekund teller når det kommer til brann. 

Optiske og termiske sensorer kombinert med en CO-detektor sørger for at familien er trygg mot brann. 

Unngå kostbare strømtopper, og reduser strømregningen din med flere tusenlapper i året. Det kaller vi vinn-vinn det!

Unngå dyre vannskader

Ved å koble en vannlekkasjesensor til Futurehome-systemet, kan du overvåke utsatte rom som kjøkken, bad og vaskerom. Sensoren varsler deg via appen slik at du kan handle raskt og minimere skadene, eller du kan integrere den med en smart hovedkran som stopper vannet automatisk.

Foruten automatisk varsling og mulighet for å kutte vanntilførselen, er sensoren utstyrt med en sirene som varsler de som er hjemme.

Snakk med oss om Futurehome

Alle elektrikere tilknyttet Elkonor har kunnskap om smarthus og Futurehome sin Strømkontroll™, og vi kan hjelpe deg med å spare strøm nærmest uansett hvor i landet du bor. Finn din nærmeste elektriker, og start sparingen så fort det lar seg gjøre.

Vi hjelper deg å spare strøm!

Ta kontakt med våre dyktige elektrikere! Vi kan gi deg gode råd om strømsparing, og hjelpe deg å finne løsninger som passer ditt behov.